Despre Lavi de la ilariant.ro

Mno…Sa va povestesc despre Lavinia. E ultima dintre ilarianti despre care va povestesc, tocmai pentru ca e singura fata si o servim ca desert, e cireasa de pe tort.

Fata asta, e una bucata de fata deosebita. Si de ce spun asta? Pentru ca ori de cate ori am avut ocazia sa ma intalnesc, sa povestesc, sa chefuiesc sau sa intreprind alte si alte chestii marunte alaturi de Lavi Oros, careia I se mai spune si “Om”, am ramas intotdeauna cu o impresie mai mult decat placuta. Daca sunteti curiosi de ce i se spune asa, va anunt ca am avut si eu aceasta curiozitate, iar cu ceva timp in urma chiar mi s-au dat explicatiile de rigoare, insa cu regret in suflet va spun ca….nu mai tin minte.

La o prima interactiune, imi parea mai tacuta, mai retrasa, nu-mi venea sa o trag de limba, nu-mi inspira tipul ala de fata mereu pusa pe distractii. La o a doua interactiune, mi-am dat seama ca trebuie sa fiu de acord intru-totul cu sintagma “Aparentele inseala”. Lavi nu numai ca e o fata foooaaaarte amuzanta si distractiva, dar mereu are idei de activitati si iesiri “in papuci de casa” prin campus. Mi-o aminstesc din generala, cand o stiam din vedere (ma rog, credeam ca o stiu, pentru ca mai mereu o confundam cu o prietena buna de-a ei), dar intotdeauna o vedeam sobra si serioasa. Ce-i drept, are ea o atitudine a ei caracteristica, dar si cand incepe sa rada…. Sau, cand iti spune ceva extreme de amuzant, iar ea e extrem de serioasa. La inceputuri, ma intrebam cum sa reactionez: “sa rad, sa nu rad?” pana intr-un tarziu cand mi-am dat seama ca imi pot da drumul fara nicio retinere alaturi de ea.

Mi-e tare draga atunci cand isi propune sa invete, pentru ca ma regasesc foarte usor in tactica pe care o aplica si ea. Mi-o amintesc in plina sesiune,  pierzand vremea la soare, “in pauza” de studiu, jucand table si motivandu-se sa se apuce cat mai repede de invatat.

Fostii ei colegi de liceu au caracterizat-o ca fiind o fata care invata bine la toate, dar in acelasi timp pe o minte cu “cei din spate” care erau mai mereu concentrati pe distractie. “Era pe-o minte cu noi, desi invata foarte bine la toate materiile”, mi-o descriae o fosta colega. Isi mai aminteste despre Lavi ca intotdeauna era trimisa de proful de mate sa-i cumpere mancare si ca era preferata lui, tocmai pentru ca era buna la matematica.

Nu e la fel ca toate fetele obisnuite, e o fata speciala, cu felul ei unic de a fi, a reusit sa se inteleaga cu toata lumea, dar asta nu a impiedicat-o niciodata sa isi impuna punctul de vedere si sa si-l sustina cu tarie atunci cand simte ca are dreptate.

De multe ori o vad “cu capul in nori”, neatenta, vazandu-si strict de treaba ei si de gandurile sale, iar de alte multe ori e foarte comunicativa si foarte bine ancorata in realitate, insa trebuie sa recunosc ca mie mi-e mai draga cand e pe la altitudine, printre nori.

Am putut observa ca se intelege de minune cu fratii ei mai mari, lucru destul de rar intalnit intre frati. Am ramas mirata cand am vazut-o in club impreuna cu sora si cu fratele ei, amandoi fiind mai mari ca ea, dar si mai mirata cand am vazut ca se distrau atat de bine impreuna. Fratele ei e cel la care “se dadea Vlad” intr-un videoclip de pe Ilariant.

Am mai remarcat la ea ca o o persoana foarte generoasa, care imparte cu usurinta tot ce are cu cei dragi si ca-si largeste grupul de prieteni fara bariere. Nu e greu sa te imprietenesti cu Lavi, pentru ca din prima clipa o sa ti se para va cunoasteti de o viata. Are multi prieteni, multi cunoscuti si rare sunt persoanele care sa nu o suporte. De fapt, daca ma gandesc mai bine nu cred ca stiu pe cineva sa nu o suporte. Nu-i o persoana care se cearta usor, dar si daca se cearta… nu ati vrea sa interveniti.

Am tot subliniat ca-I o persoana foarte prietenoasa, dar trebuie sa zic ca intotdeauna s-a inteles mult mai bine cu baietii decat cu fetele. Cu Alex a fost colega de clasa in generala, iar cu Vlad in liceu ( cei care ati citit si despre baieti, stiti de acolo). Cu ambii se intelege bine inca din generala, cand baietii veneau deseori in vizita la ea pentru ca avea niste cirese delicioase in curte.

Primul clip, clipul de la care a pornit cu mult curaj intregul proiect Ilariant, a fost filmat la ea acasa si de acolo incolo e istorie.

Lavi….o fata deosebita, greu de inteles, dar usor de descoperit, o fata minunata, simpla si complicata in acelasi timp. Mie una, mi-e draga si sunt sigura ca asa o sa-mi ramana pentru multa vreme.

One thought on “Despre Lavi de la ilariant.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *